1 Temmuz 2010 Perşembe

Facebook.com.tr

İnternet dediğimiz okyanusa sadece facebook, msn..vs için giren binlerce insan olduğundan adım gibi eminim. Kullandıkları messenger adreslerinin aynı zamanda zaten halihazırda bir mail adresi olduğunu bilmeyen de binlerce insan var. Şaka değil bunlar, ciddiyim.

Sosyal paylaşım kavramının karaköy zürafa sokağı haline gelen Facebook'ta görünce inanamadığım onlarca grup var. Bu grupları tasarlayan, internete girip bu saçmalıklarla vakit harcayan insanları merak da etmiyorum. Ya çok başka bir şeyin peşindeler, ya da bildiğin gerizekalılar. Üstlerine düşünmeye değmez. Peki ya bu gruplara katılan insanlar?? Birazdan sizlere bu minvalde 2 grup göstereceğim. Bu iki grubun toplam üye sayısı.. sıkı durun.. 123.899 + 2.172 = 126.071. Evet yüzyirmialtıbinyetmişbir kişi. 2.5 tane şükrü saraçoğlu dolusu insan nerdeyse. Ve inanarak üyesi oldukları gruplarının açıklama metinlerini aynen kopyalıyorum;


Grup adı: Hesap Aktivasyonu Yapmayan Profiller Kapatılıyor Son 1 Hafta Kaldı Acele et ( Beğen )

Açıklama: Hesap Aktivasyonu Yapmayan Profiller Kapatılıyor Son 1 Hafta Kaldı Acele Et!
Aktivasyon İçin;
1.-Bu Sayfayı Beğen

2.-Sayfaya Tüm Arkadaşlarını Öner


Bunları Yaptıktan Sonra Hesabınızı Kullandığınız Anlaşılacaktır Ve Hesabınız Kapatılmayacaktır Aksi Taktirde Hesabınız 10 Temmuz Günü Kapatılacaktır.
Zamanı Olmayanlar İçin Otomatik Davet İle 10 Saniyede Aktivasyonu Gerçekleştir.

şimdi bu gruba inandıkları için mi üye olmuş 124 bin tane insan ? Peki ya bu kadar mı sadece ? Hayır.


Grup Adı: Facebookta Gold Üyelik Başladı!Ücretsiz Geçmek İçin Tıklayın! Açıklama; Facebookta Gold Üyelik Sistemi Başladı Bu Sistemin Getirdiği Yenilikler Şunlardır !!

1.-Profiline Kimler Baktı

2.-Fotoraf Kilidi
( fotoğraf değil fotoraf )
3.-Tema Deyiştirme ( değişim değil yanlış anlamayın, deyişim )
4.-Profile Müzik Çalar Ekleme


Gold Üyelik Sistemine Geçmek İçin Yapılması Gerekenler
1.-Önce Bu Sayfayı Beğen.

2.-Arkadaşlarına Öner Sekmesini Tıkla.

3.-Tüm Arkadaşlarını Seç.
4.-Davet Gönder. Bunları Yaptıktan Sonra Gold Üyelik Sistemine Geçiceksiniz.

Evet bunlar sadece birer örnek, aynı minvalde onlarca grup, daha yüzbinlerce insan var. Bunlarda mı var bi problem bizde mi yoksa ? insan böyle bişeye inanır mı lan ? Peki bu "gold üyeliğe" geçip de hala profilinde müzik çaldıramayan insanlar??

acınızı paylaşıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder